Olika bantningsmetoder

Äter du för mycket skräpmat i snabbkiosker och även dricker för mycket läskedrycker? Om du gör det så har du säkert problem med din vikt, eftersom du får i dig för mycket socker och salt. För mycket socker görs om i kroppen till fett och salt binder vatten, så för mycket av båda är ohälsosamt. För dig som ta tag i detta och må bättre samt bli mycket piggare så finns det olika bantningsmetoder.

Många som börjar banta idag hoppar över måltider vilket gör att du kommer alltid att gå hungrig och det är ett sätt som inte kommer att fungera i längden. Tillexempel så tar man en banan till lunch och sallad till middag och du kommer på detta sätt att inte få i dig alla näringsämnen som du behöver. Samt när du inte orkar längre så kommer kroppen att skrika efter mat och allt som du får i dig kommer att bildas till fett eftersom kroppen inte kan förbränna allt i den takt som du kommer att äta. Så då är frågan hur du kan banta på riktigt med olika bantningsmetoder.

Ett fungerande sätt att banta är att börja dagen med en bra frukost som ett glas juice, filmjölk eller yoghurt med müsli och ett grovt bröd, och inget smör eller socker. Du skall äta på exakt samma tider, och blir du nu hungrig fram till lunchen så äter du frukt, det är både gott och nyttigt. När vi kommer till lunchen så skall du börja tänka på vad du äter, och kanske du äter för mycket, så dra även ner på portionen med 1/3 till att börja med och inga feta såser!! Endast vatten skall du dricka till dina måltider och dricker du tillexempel kaffe eller te så visst kan du göra det men då utan socker och grädde. Fram till middagen så följer du exakt samma princip att äta frukt om du blir hungrig, och när det är dags för middagen så äter du den på samma princip som lunchen.

Middagen är den sista måltiden och en regel är också att aldrig äta runt 2 timmar innan det är dags att sova, men frukt är tillåtet. På detta sätt under en månads tid så kommer du garanterat att rasa i vikt. Det finns olika bantningsmetoder, men hur bra fungerar de egentligen. Denna metod fungerar garanterat, och är din väg till ett hälsosammare liv helt enkelt.

Det kan finnas de som tycker att det blir riktigt jobbigt med att banta, och då kan man ta hjälp av olika typer av bantningspiller som har olika effekter beroende på vilken du köper. Det finns piller som gör att du inte får så stor aptit och även bildar en form av gelé i din mage som ger dig en mättnadskänsla vilket kommer att hjälpa dig att kontrollera ätandet. Visst kan det kännas tråkigt att under denna period inte kunna äta onyttigt, men ha målet att när du når din idealvikt så kan du äta till exempel en pizza i veckan.