Gå ner i vikt snabbt

Hur är din hälsa idag tro, och rör du på dig som du borde? Det finns många vardagliga knep som vi kan ta till för att gå ner i vikt, som att tillexempel gå eller cykla till arbetet om det är möjligt eller ta trapporna istället för hissen. Men det viktigaste av allt är att äta rätt, och på exakt samma tider och det är här som det stora problemet börjar. Vi går gärna till den lokala pizzerian eller till någon annan snabbmatskedja för att det är lätt och enkelt.

Du måste ändra din livsstil eftersom du troligen har en ganska stor övervikt och det finns faktiskt sätt för att gå ner i vikt snabbt, men du måste vara fokuserad och tänka på att gå ner i vikt snabbt är inget man gör tillfälligt och sen går tillbaka till sina gamla vanor igen, utan det handlar om att ändra hela sin livsstil.

Vad äter du när du vaknar? Frukosten är den viktigaste starten på dagen, och då kan vi exempelvis äta filmjölk med müsli utan socker, grovt bröd utan smör och ett glas apelsinjuice. Mellan frukosten och lunchen så kan du bli hungrig så då skall du äta frukt för att dämpa din hunger.

När det är dags för lunchen måste du tänka på vad du stoppar i dig, och är du överviktig så måste du även dra ner på hur mycket du äter. Inga feta såser och smör med vitt bröd, och drick endast vatten och absolut inget annat.

Du följer samma princip till middagen och det viktigaste av allt nu är att inte äta någonting 2 timmar innan du går till sängs, och glöm allt vad chips, ostbågar, jordnötter med mera. På detta sätt så kommer du att gå ner i vikt snabbt och på en månad så har du kanske tappat hela 10 kilo eller mera.

För att allt inte skall bli så intensivt så kan du börja med dieten som vi har gått igenom, och när du har kommit ner till din vikt som exempelvis bygger på den simpla metoden att om du är 180cm lång så skall du väga 80kilo, då är det lätt att räkna ut din idealvikt så att säga.

Då är det dags att börja med någon typ av motion och det kan vara simpla saker som att gå i rask takt eller utföra någon sport som man tycker om. Tycker man inte om att träna så kan du införskaffa ett träningsredskap i hemmet som en motionscykel eller ett gåband som exempel och på detta sätt träna när du tittar på tv eller lyssnar på din favoritmusik.

Denna metod för att gå ner i vikt snabbt fungerar garanterat för alla som följer den till punkt och pricka. Men visst kan man äta pizza eller hamburgare med en Coca Cola ibland, men inte för ofta. Du kan när du har kommit ner till din vikt synda en gång i veckan, det är tillåtet, men du kommer kanske att bli äcklad av fettet av pizzan som du slafsade i dig förut.