Bantningstips

Har du läst om olika typer av bantningstips som florerar och de lovar dig att rasa i vikt på några veckor? Du kanske även har prövat olika metoder och du vet att förlora vikt är inget som är enkelt, och många av de preparat som säljs fungerar inte alls. För att man skall lyckas med att en bantning så måste man själv bestämma sig till 100 % för att lyckas. Utan inspiration så kommer du att misslyckas, så det gäller att bestämma sig. Din vilja kommer att ge resultat helt enkelt.

Ett bra bantningstips är att du först ser över vad du äter. Om du äter mycket skräpmat så måste du sluta upp med det, och hur är det med läskedrycker och alkoholen? Du behöver inte sluta helt, men du måste sluta under den tid som du har den diet. Detta är ett bantningstips som verkligen fungerar och det är garanterat, så läs och gör exakt och du kommer att lyckas.

Börja först med se hur mycket din vikt är, och vi säger att du väger 95 kilo och din höjd är 180cm och då väger du ungefär 15 kilo för mycket. Det är enkelt att räkna ut på detta sätt hur mycket som är din idealvikt, och du ta bara din längd som här var 180cm och tar bort ettan som då blir 80, och det är vad du skall väga ungefär. Nu när du vet vad du skall väga ungefär så har du ett mål att nå. Så vi börjar med frukosten som skall bestå av yoghurt eller filmjölk utan socker, müsli och mörkt bröd utan smör eller pålägg, men det är viktigt att du äter en stor frukost så att du blir mätt, men inte överdrivet mycket.

Fram till lunchen om du blir hungrig så kan du äta frukt eller knäckebröd utan pålägg eller smör. När det är dags för lunchen så måste du troligen dra ner på hur mycket du stoppar i dig, samt att du måste äta utan feta såser. Samma visa följer om du blir hungrig fram till middagen, äta frukt eller knäckebröd. Middagen följer samma princip som lunchen och nu är det din sista måltid, och blir du hungrig innan du går till sängs så skall du även här äta frukt eller knäckebröd utan pålägg eller smör.

Därför funkar detta bantningstips

Detta bantningstips kommer att generera i att du kommer att tappa kanske 5 kilo i månaden på ett naturligt sätt eftersom:

  • Du slutade med fet mat
  • du drog ner på måltiderna
  • du dricker endast vatten
  • du äter på exakt utsatta tider
  • du hoppar inte över några måltider
  • du äter frukt som mellanmål
  • undviker att äta middag minst 2 timmar innan det är dags att sova
  • inga läskedrycker och ingen alkohol

Detta är varför du rasar i vikt under denna tid, och det kommer att vara jobbigt under den första tiden, men sen så kommer kroppen att acceptera de nya metoderna och du kommer även kanske tycka att Coca Cola smakar för sött, och säga usch.